Grøntsager:
1 net løg
1 net hvidløg
1 net rødløg
2-3 pakker a 2 hjertesalat
4 peberfrugter (røde)
1 agurk
1500 g kartofler
1 bundt grønne asparges
3 avocadoer
15 cherrytomater
8 tomater
3 røde peberfrugter
2 citroner
1 lime
Frisk basilikum, timian, rosmarin, persille, purløg og dild
100 g grønne bønner (haricot verts) fra frost
1 pose ærter fra frost
Mejeri:
6 dl fløde
1 parmesan ost
1 liter mælk
1 bøtte creme fraiche
1 bakke æg
1 pakke smør
Kød & Fisk:
700 g kyllingebryst
500 g hakket svinekød
200 g røget laks
400 g skært oksekød
1 dåse tun i olie
Andet:
1 pose pasta
1 pose majsstivelse
1 flaske olivenolie
1 pose mel
1 tube tomatpure
1 pose pankorasp
1 bouillonterning
1 pose brødcroutoner
1 glas sennep
1 glas oliven
1 flaske solsikkeolie
1 glas syltede rødbeder
1 glas syltede rødløg
1 glas cornichoner
1 glas kapersbær
1 bøtte ketchup
1 glas soltørret tomat i olie
1 pakke bagels (4-6)
1 flaske balsamicoeddike
1 pakke nudler
1 glas mayo
Evt. et flute, hvis dette ønskes sammen med suppen
700 ml tomatpasata
1 dåse med sardiner
Krydderier:
Salt, peber, tørret oregano, timian og rosmarin, chilipulver, paprika og grillkrydderi.