Panang karry med kylling er en nem og lækker hverdagsret med inspiration fra det thailandske køkken. Den byder på en cremet sauce med masser af smag fra krydderier, kokosmælk og lime. Server med dampende varme ris og et drys frisk basilikum for et måltid, der hitter hver gang.
1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
400 g kyllingebryst
2-3 spsk. olie til stegning
1 tsk. rød karrypasta
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
2 spsk. panang karry
100 g grønne bønner (haricot verts) fra frost
1 spsk. brun farin
1 dåse kokosmælk
2 spsk. soyasauce
2 spsk. limesaft
Salt og peber
Servering
Ris, ca. 3 dl før kogning.
1-2 forårsløg
1 lime
En håndfuld frisk basilikum
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her