Her får du en opskrift på sprøde kyllingenuggets med en lækker, gylden panering af pankorasp og krydderier. Server dem med en frisk salat af rucola, rødbeder og cremet burrata, toppet med ristede pinjekerner. En skøn kombination af sprødt og cremet, der gør middagen både nem og spændende.
Kylling
400 g kyllingebryst
2 æg
1 dl rasp (gerne pankorasp)
1 dl mel
1 tsk. paprika
1 tsk. salt + lidt peber
1/2 dl olie til stegning
Tilbehør
1 pose rucola
3 rødbeder
1 dl fløde
Salt og peber
1 kugle burrata
2 spsk. pinjekerner
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her