Boller i karry er en klassiker i det danske køkken, og i denne version får du saftige kødboller, friske grøntsager og en cremet karrysauce. Med BilkaToGo kan du nemt få alle ingredienserne leveret direkte til døren, så du snart kan servere en mættende ret, der smager af barndom og hygge.
Kødboller
1 løg
½ kg. hakket kalv og svin
1 æg
1 dl. mælk
1 dl. havregryn
1 lille tsk. salt og lidt peber
Til kogning: 1,5 liter vand og 2 spsk. salt
Karrysauce
2 spsk. smør
2 spsk. hvedemel
3 dl. af kogevandet fra kødbollerne
1 spsk. karry
4 dl. fløde
2 gulerødder
1 pose sukkerærter (ca. 15 stk.)
1 æble
Smag til med salt og peber
Forberedelse: 20 minutter.
Tilberedning: 30 minutter
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her