Disse vegetariske mexibowls er fyldt med smag, farver og lækre teksturer! Kombinationen af cremet guacamole, krydret bønnemos, ris, tomatsalsa og sprøde nachos gør dem til et komplet og mættende måltid. De er nemme at lave og klar på 30-40 minutter – perfekt til både frokost og aftensmad.
1,5 dl ris (målt inden kogning)
1/3 af et spidskål
½ agurk
1,5 dl majs
1 forårsløg
½ lime
4 håndfulde nachos chips
4 spsk. creme fraiche
4 spsk. Syltede rødløg*
4 tsk. chilimayo*
Bønnemos
1 dåse sorte bønner eller kidneybønner
1 fed hvidløg
1 spsk. limesaft
Lidt salt og peber
1/2 tsk. stødt spidskommen
4-5 spsk. vand
Tomatsalsa
3 tomater
½ peberfrugt
½ rødløg
1 lille fed hvidløg
1 tsk. fintsnittet frisk chili
1 god håndfuld frisk koriander
2 spsk. olie
1 spsk. sirup
Salt og peber
1 spsk. limesaft
Guacamole
2 avocadoer
½ rødløg
1 fed hvidløg
En lille håndfuld frisk koriander '
1 spsk. limesaft
Salt og peber
*De syltede rødløg og chilimayo er blot købt sådan. Du kan dog også lave begge dele selv.
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her