En hjemmelavet vegetarburger med saftige rødbedebøffer, cremet urtedressing og sød løgkompot er et lækkert alternativ til den klassiske burger. Perfekt til både vegetarer og dem, der bare elsker en velsmagende burger uden kød!
6-8 burgerboller
1 hjertesalat
½ agurk
1 avocado
Løgkompot
2 løg
1 stor spsk. smør
2 spsk. lys sirup
3 spsk. eddike
Rødbedebøffer
180 g rødbede
2 æg
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
Godt med salt og peber
2 fed hvidløg
2 spsk. lys tahin
1 dl rasp
2 store spsk. mel
Godt med olie til stegning
Urtedressing
1 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep
1/2 tsk. salt + lidt peber
1 god håndfuld frisk dild, hakket
1 spsk. hakket purløg
evt. 1 spsk. hakket cornichoner
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her