Samosa er sprøde, trekantede dejpakker med krydret fyld, der stammer fra det indiske køkken. Her serveres de med en mættende bulgursalat med sød kartoffel og granatæble samt en frisk yoghurtdip. En lækker kombination af sprødhed, krydderier og cremethed – perfekt til både hverdag og gæster.
Samosa
1-2 pakker samosa med karry og grøntsager
Salat
1 lille sød kartoffel
Lidt olie, salt og peber
1 dl bulgur
⅓ af et granatæble
1 håndfuld frisk mynte
1 lille håndfuld pinjekerner
¼ rødløg
Dressing
½ dl olie
Lidt salt og peber
1 lille tsk. stødt spidskommen
1 spsk. lys sirup
Saften fra 1 lime
Dip
½ agurk
3 tomater
2 dl græsk yoghurt
Lidt salt og peber
½ tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
1 spsk. citronsaft
1 lille håndfuld frisk mynte og koriander
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her