Polenta pizza med pepperoni er en skøn og anderledes version af den klassiske pizza. Den sprøde polentabund giver en let og luftig tekstur, mens tomatsauce, mozzarella og pepperoni sikrer den velkendte pizzasmag. Perfekt til en glutenfri pizzaaften!
Dej
300 g polenta (majsgryn)
1 l vand
40 g parmesan
1 god tsk. salt
2 spsk. olie
lidt ekstra olie til bagning
Pizzasauce
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk. olie
1 dåse hakket tomat
3 spsk. tomatpuré
1 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. sukker
1 tsk. oregano
salt og peber
1 godt nip chili
Fyld
100 g pepperoni eller chorizo
2 kugler mozzarella
½ rødløg
½ peberfrugt
lidt frisk basilikum
Til servering
Top med frisk basilikum
Forberedelse: 20 minutter.
Tilberedning: 25 minutter.
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her