En cremet og lækker pastaret med saftigt kyllingebryst, friske cherrytomater og parmesan. Retten er nem at lave og klar på kun 30 minutter. Server med ristede pinjekerner og frisk persille for en ekstra lækker servering.
250 g kyllingebryst + 1 bouillonterning
300 g pasta / spaghetti
1 stort fed hvidløg
1 spsk. smør
Godt med salt og peber
1 dl pastavand
1 dl fløde
100 g parmesanost
10-15 cherrytomater
1 forårsløg
1 håndfuld persille
1 håndfuld pinjekerner
Ekstra parmesan til servering
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her