16 små canapé-skåle
400 g ricotta
2 spsk cremefraiche 18%
Saften af en ½ citron
Revet skal af 1 citron
16 solkyssede tomater i olie, drænet
16 små kviste frisk oregano
Friskkværnet peber
Salt
Fremgangsmåde
Kom ricotta, creme fraiche, citronsaft og citronskal i en skål og rør det sammen til en glat masse.
Smag til med salt og peber. Massen kan opbevares i nogle timer på køl inden brug.
Lige inden servering fyldes massen i en sprøjtepose med en lille rund tylle og kommes i de små sprøde canapé-skåle.
Pynt med et stykke solkysset tomat, en kvist frisk oregano og et drys friskkværnet peber.
Servér med det samme.
Det skal du bruge
Andre opskrifter
Pate Chaud med grisekød
Squashfrikadeller
Grøntsagsfrikadeller
Kyllingenuggets
Falafler
Samosa
Røsti med parmaskinke
Fyldt kyllingebryst med tomatsalat
Fyldte peberfrugter
Køfte og tabbouhleh
Græsk gyros
Kyllingelår med græsk salat
Farsbrød med græsk inspireret salat
Smashed potatoes
Canapé med pikant salami og løgspire
Canapé med citron-ricotta og solkyssede tomater
Verificer at du er mindst 18 år
close
Verificering
Vi skal verificere din alder, med MitID, før du kan få lov til at købe varer med alderskrav
Én gang på tværs af Salling Group
Når vi har valideret din alder på din Salling Group profil, spørger vi dig ikke igen.