Tikka Masala er en indisk klassiker, der byder på en smagseksplosion af krydderier og cremet tomatsauce. Denne version kombinerer marineret kylling med en rig og aromatisk sauce, perfekt serveret med ris, naanbrød og friske koriander.
Marinade
1,5 dl græsk yoghurt
1 nip chilipulver
1 spsk. garam masala
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 nip stødt nelliker
1 tsk. salt + peber
400 g kyllingebryst
Sauce
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
15 g frisk ingefær
2 spsk. olie til stegning af to omgange
1 tsk. spidskommen
1 tsk. garam masala
1 tsk. gurkemeje
1/2 tsk. chilipulver
1 tsk. stødt koriander
280 g tomatpuré
2 tsk. brun farin
1/2 liter fløde
smag til med salt og peber
Server med ris, friske krydderurter og evt. naanbrød
Forberedelse: 30 minutter.
Tilberedning: 1,5 time
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her