bilka.dk bilkatogo.dk bilkamadudafhuset.dk
Bilka AvisenOm BilkaToGoKundeservice
BilkaToGo
Ingen resultater for ""
Kategorier
Skarpe priser
icon Bilka Avisen
Bilka Plus
icon Inspiration
  • Forside
  • Inspiration
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Gryde og simreretter
  • Pulled pork med coleslaw

Pulled pork med coleslaw

Pulled pork er den perfekte langtidsstegte ret til weekenden – krydret, saftig og smækfuld af smag. Her får du opskriften på en stor portion , hvor der er kød til 10-12 personer, så du nemt har til flere måltider eller kan fylde fryseren op. Coleslawen giver frisk sprødhed, og du kan nemt bestille alle ingredienser hos BilkaToGo.

4 personer

4 personer

21 timer

21 timer

Julie Bruun

Julie Bruun


Ingredienser

Pulled pork
2,4 kg nakkesteg (svin)
100 g brun farin
60 g paprika 
1 spsk. chilipulver eller cayennepeber
2 tsk. sennepspulver eller knuste sennepsfrø
2 spsk. stødt spidskommen
3 spsk. salt 
1 spsk. sort peber

BBQ marinade
1 dl æbleeddike
1 dl ketchup
2 spsk. brun farin
1 lille spsk. salt + 1 tsk. peber
1 tsk. chilipulver 

Coleslaw 
4 gulerødder 
350 g hvidkål eller spidskål
1 tsk. sennep
2 tsk. sukker
Godt med salt og peber 
3 spsk. mayonnaise
2 dl cremefraiche (18%)

Til servering:
Syltede rødløg, brød eller pommes frittes til servering.

Forberedelse: 30 minutter.
Tilberedning: 10 timer.
Hviletid i køleskabet: 10 timer. 


Fremgangsmåde

  1. Start med at lave rubben ved at blande krydderierne sammen her til: brun farin, paprika, chilipulver, sennepspulver eller knuste frø, spidskommen, salt og peber.
  2. Tag nakkefileten frem og kom krydderiblandingen over og rub det godt ind i kødet hele vejen rundt om stegen.
  3. Pak den ind i husholdningsfilm og stil den i køleskabet natten over.
  4. Næste morgen tændes ovnen på 115 grader. Tag filmen af stegen og kom den i et ovnfast fad. 
  5. Så skal stegen ellers blot i ovnen i ca. 10 timer. Tag den ud når den rammer en kernetemperatur på 92-93 grader. Imens stegen er i ovnen, laves coleslaw:
  6. Riv kål og gulerod på mandolinjern eller juliennejern. Kom begge dele i en skål sammen med resterende ingredienser. Rør det sammen
  7. Bland marinaden til kødet sammen inden servering.
  8. Når kødet er mørt, trækkes det fra hinanden med to gafler og marinaden hældes over.
  9. Server med din coleslaw og evt. syltede rødløg, brød, fritter eller lidt salat.

Alternativer og justeringer

  • Du kan godt lave en vegetarisk version af retten her: Lav pulled jackfruit i stedet for svinekød – det kan krydres og tilberedes på næsten samme måde.
  • Du kan sagtens lave en mindre portion. Brug en mindre nakkesteg (fx 1 kg) og halver mængden af krydderier og marinade - stegetiden vil her også være noget kortere.
  • Serveringsforslag: Servér i bowls med coleslaw, edamamebønner og bagte søde kartofler.
  • Vil du slippe for den lange tilberedningstid? Køb nemt en af vores lækre varianter af pulled pork.

Det skal du bruge











Lignende opskrifter

Boller i Karry

Boller i karry

Kikærtegryde med ris og urter

Kikærtegryde

Koteletter i fad med ris og urter

Koteletter i fad

Mørbradgryde med kartoffelmos og urter

Mørbradgryde

Moussaka med oksekød, kartofler, aubergine og ost

Moussaka

Panang karry med kylling, grønt og ris

Panang karry med kylling

Paprikagryde med kylling, bacon, chorizo og grøntsager

Paprikagryde

Dahl med creme fraiche, mandler, æble og urter

Dahl

Vikingegryde med svinekød i tern og bacon

Vikingegryde

Tikka masala med kylling, ris og brød

Tikka Masala

Svensk pølseret med kartofler og tomatsauce

Svensk pølseret

Shepherds pie med kødsauce og kartoffelmos

Shepherd’s pie

Shakshuka med grøntsager, æg, feta og urter

Shakshuka

Pulled pork med coleslaw, rødløg og brød

Pulled pork med coleslaw

Sådan laver du pulled pork i ovn

Langtidsstegt pulled pork er en ret, der passer sig selv, men kræver god tid. Den skal nemlig i ovnen i op til 10 timer ved lav temperatur, før kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Det hele starter dagen før, hvor nakkestegen gnides ind i en krydret rub og trækker smag natten over. Herefter sættes den i ovnen og bages langsomt, til kernetemperaturen rammer 92–93 °C. Det er her, magien sker.

Imens kødet passer sig selv, kan du forberede coleslaw og BBQ-marinade – og når alt er klar, blandes det hele til en saftig og smagfuld pulled pork opskrift, der rammer både sødt, røget, salt og syrligt på én gang.
 

Tilpas retten til din smag og dit behov

Du kan nemt justere mængde, tilbehør og indhold i retten, alt efter om du laver til to eller ti. Her er nogle enkle tips og idéer:

  • Halvér opskriften, hvis du bruger en mindre steg (ca. 1 kg).
  • Skift svinekød ud med jackfruit for en grøn og plantebaseret version.
  • Brug din slowcooker eller stegeso, hvis du vil undgå ovn i mange timer.
  • Giv marinaden ekstra dybde med lidt røgsmag eller flydende smoke.
  • Lav coleslaw med fintsnittet spidskål og gulerødder, og juster med citron eller honning.

Vil du vide hvor meget pulled pork pr person du skal lave? Ca. 200–250 g råt kød pr. person er et godt udgangspunkt.
 

Serveringsidéer til pulled pork med coleslaw

Den klassiske måde at servere pulled pork i ovn på er i burgerboller med coleslaw og syltede rødløg. Men der er mange andre muligheder. Du kan:

  • Servere det med pommes frites og dip.
  • Lave mexicanske bowls med ris, bønner og avocado.
  • Fylde det i tortillawraps med grønt og salsa.
  • Bruge resterne på pizza eller i pastaretter.

Pulled pork er også perfekt til gæster – lav det i god tid, hold det varmt, og lad folk selv sammensætte deres tallerken. Du finder alt til både pulled pork, coleslaw og tilbehør hos BilkaToGo. Se også vores opskrift på pulled pork burger.

Madplaner

Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? Kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.

Se alle madplaner her

Hva' ska' vi ha' til aftensmad?

Det evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?

Se alle aftensmadsopskrifter her
Tilbage

Verificer at du er mindst 18 år

close

MitID

Verificering

Vi skal verificere din alder, med MitID, før du kan få lov til at købe varer med alderskrav

Én gang på tværs af Salling Group

Når vi har valideret din alder på din Salling Group profil, spørger vi dig ikke igen.
Tilbage

close

100% Dansk 100% Dansk

Bilka er ejet af Salling Group og vores formål er at gøre hverdagen bedre - for vores kunder og i det samfund, vi er en del af.

Kundeservice Vi er klar til at hjælpe dig

Vores venlige kundeservice vil så gerne høre fra dig, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med. Chat med os eller ring til 89 30 30 00.

Brug for hjælp?

  • Hvor kan jeg afhente mine varer?
  • Sådan handler du på bilkatogo.dk
  • Hvordan foregår afhentningen?
  • Returnering af varer
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Kontakt os

BilkaToGo

  • Om BilkaToGo
  • Fødevarestyrelsens smileyrapport
  • Salling Group tilbagekaldelser

Bilka

  • Varehusets åbningstider
  • Find Bilka
  • Bilka Avisen

Betingelser

  • Erstatningspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Privatlivspolitik
  • BilkaToGo Privatlivspolitik
  • Info om varerne
  • Cookiepolitik

Kontakt

  • Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand
  • CVR 35 95 47 16

Vi accepterer

Dankort Visa Mastercard Maestro JCB

© Copyright 2017 - 2025 BilkaToGo

Tøm kurv?

close
Du er ved at tømme hele din kurv, er du sikker?