Risalamande er den klassiske juledessert, som hele familien elsker – med blød risengrød, flødeskum og lun kirsebærsauce. Lav risengrøden dagen før, så den er klar til den store aften. Selvom den hører julen til, smager den også dejligt resten af året som en sød forkælelse.
1 portion risengrød (2 dl grødris + 2,5 dl vand + 1 godt nip salt + 8 dl sødmælk)
1 vaniljestang + 2 spsk. sukker
3 dl fløde
50 g mandelsplitter
server med kirsebærsauce
Hos BilkaToGo har vi en nem og overskuelig opskrift på risengrød, som du med fordel kan bruge, når du skal i gang med årets risalamande. På den måde sikrer du dig den helt rette konsistens og smag fra bunden.
Find opskriftenHva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her