Et æg vejer cirka 60 gram i alt. Det afhænger lidt af størrelsen. En tommelfingerregel er 18 gram æggeblomme, 36 gram æggehvide og 6 gram æggeskal.
Der er mange opskrifter, der inkluderer æg eller pasteuriserede æg, fra stegte ris til brownies. Æg kan tilberedes på forskellige måder og nydes enten alene eller med andre madvarer. Vil du vide, hvor længe du skal koge et æg, så læs vores guides og bliv klogere på alt fra kogetid til forskellige tilberedningsmuligheder.
Et æg vejer cirka 60 gram i alt. Det afhænger lidt af størrelsen. En tommelfingerregel er 18 gram æggeblomme, 36 gram æggehvide og 6 gram æggeskal.
Æg skal koge ca. 9 min for hårdkogt og ca. 5-6 min for at det bliver blødkogt.
Du kan ikke koge æg i en airfryer, men du kan tilberede dem, så de stadig bliver hårdkogt eller blødkogte.
Opvarm airfryeren til 160 grader og put æggene ind. Lad dem tilberede i cirka 9 min for blødkogte og lidt længere for hårdkogt.