bilka.dk bilkatogo.dk bilkamadudafhuset.dk
Bilka AvisenOm BilkaToGoKundeservice
BilkaToGo
Ingen resultater for ""
Kategorier
Skarpe priser
icon Bilka Avisen
Bilka Plus
icon Inspiration
  • Forside
  • Inspiration
  • Viden om
  • Æg og tilberedning
  • Pocherede æg

Pocheret æg

Hvis du vil kaste dig ud i at lave pocherede æg, kan følgende trin hjælpe dig med at opnå perfekte pocherede æg.

Sådan laver du pocherede æg

  1. Fyld en stor gryde med vand, så der er nok plads til æggene. Bring vandet i kog og reducer derefter varmen, så vandet simrer.
  2. Knæk et æg i en lille skål. Du kan tilsætte en lille mængde eddike til vandet. Eddiken hjælper med at holde æggehviderne sammen.
  3. Rør forsigtigt rundt i det simrende vand for at skabe en hvirvel.
  4. Hæld forsigtigt ægget ned i midten af hvirvlen i vandet.
  5. Lad ægget pochere i vandet i cirka 3-4 minutter for en blød konsistens eller lidt længere for en mere fast konsistent.
  6. Brug en hulske til at fjerne det pocherede æg forsigtigt fra vandet og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  7. Gentag processen for hvert æg, du ønsker at pochere.

Server de pocherede æg straks. Det kræver lidt øvelse og teknik at lave pocherede æg.











Blødkogt æg. Sådan gør du.

Blødkogte æg

Læs hvordan du laver skønne blødkogte æg her.

Smilende æg. Sådan laver du dem.

Smilende æg

Læs hvordan du laver smilende æg her.

Hårdkogt æg på rugbrød. Sådan koger du hårdkogte æg.

Hårdkogte æg

Læs hvordan du laver hårdkogte æg til frokostbordet.

Scrambled eggs sådan laver du smagfulde røræg. BilkaToGo

Røræg

Læs hvordan du laver lækre luftige røræg.

BilkaToGo køb æg her.

Se alle æg her

Se hele vores udvalg af æg her. Du finder æg fra alle mærker såsom Dava og Salling ØKO.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pocherede æg

Det er ikke nødvendigt at benytte eddike. Du kan opnå et ligeså godt resultat uden eddike, når du pocherer æg. Eddiken bruges typisk til at samle æggehviderne i vandet. 

Ja og nej. Du bør ikke røre i vandet, når ægget er kommet i, men derimod inden ægget kommer i vandet, så du opnår en lille hvirvel. Dette er med til at samle ægget. Gør det forsigtigt. Det kan også lade sig gøre at pochere uden omrøring ved at sænke ægget langsomt ned i vandet, når det har den rette temperatur.

Pocherede æg bruges bl.a. i retter som eggs benedict og til frokostretter såsom på en avocado toast.

Pochering benyttes ved ingredienser som grøntsager, æg og fisk, der er følsomme overfor høje temperaturer. Det er en tilberedningsmetode, der er oplagt til disse, da pochering er tilberedning i vand, som er lige under kogepunktet.

Et pocheret æg skal have 3-4 minutter for en blød konsistens. Ønsker man det lidt fastere, giv det cirka 4-5 min i vand som simrer. 

Tilbage

Verificer at du er mindst 18 år

close

MitID

Verificering

Vi skal verificere din alder, med MitID, før du kan få lov til at købe varer med alderskrav

Én gang på tværs af Salling Group

Når vi har valideret din alder på din Salling Group profil, spørger vi dig ikke igen.
Tilbage

close

100% Dansk 100% Dansk

Bilka er ejet af Salling Group og vores formål er at gøre hverdagen bedre - for vores kunder og i det samfund, vi er en del af.

Kundeservice Vi er klar til at hjælpe dig

Vores venlige kundeservice vil så gerne høre fra dig, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med. Chat med os eller ring til 89 30 30 00.

Brug for hjælp?

  • Hvor kan jeg afhente mine varer?
  • Sådan handler du på bilkatogo.dk
  • Hvordan foregår afhentningen?
  • Returnering af varer
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Kontakt os

BilkaToGo

  • Om BilkaToGo
  • Fødevarestyrelsens smileyrapport
  • Salling Group tilbagekaldelser

Bilka

  • Varehusets åbningstider
  • Find Bilka
  • Bilka Avisen

Betingelser

  • Erstatningspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Privatlivspolitik
  • BilkaToGo Privatlivspolitik
  • Info om varerne
  • Cookiepolitik

Kontakt

  • Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand
  • CVR 35 95 47 16

Vi accepterer

Dankort Visa Mastercard Maestro JCB

© Copyright 2017 - 2025 BilkaToGo

Tøm kurv?

close
Du er ved at tømme hele din kurv, er du sikker?