Har et ekstra kødfuldt bryst og er generelt den mest kødfulde and. Anden har et tyndere fedtlag end pekinganden, hvilket betyder, at den lettere steger tør, hvis den tilberedes ved for høj varme. Derfor anbefaler vi brugen af stegepose. Er lysere i kødet end pekinganden.
Har et tykkere fedtlag end berberieanden, hvilket betyder at den har en mere kraftfuld smag og bliver mere saftig efter stegning. Dog skal der beregnes et større stegesvind. Er mørkere i kødet end berberieanden.
En Mulardand er en unik krydsning mellem racerne peking og berberie. Den unikke krydsning giver Mulardanden en perfekt smagssammensætning med den gode smag fra pekinganden og det lækre brystkød fra berberieanden.
Økologisk dansk and opvokset på Himmerland med fri adgang til udendørs arealer.
Race: Pekingand
Oprindelse: Danmark
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Fritgående berberieand af god kvalitet. Ekstra stor and, med fri adgang til udendørs arealer.
Race: Berberieand
Oprindelse: Frankrig
Indmad: Med hals
Fritgående pekingand opdrættet udendørs i Ungarn. Fås også som andebryststeg.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Fritgående and opdrættet udendørs med høje standarder indenfor kvalitet og dyrevelfærd.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med bugfedt, hals, kråse, lever og hjerte.
Mulardanden er en unik blanding af peking- og berberieand. Opdrættet i Ungarn.
Race: Mulardand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med hals, kråse, lever og hjerte.
Klassisk pekingand, opdrættet i Ungarn. Fås også som andebryststeg.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med bugfedt. Med hals, kråse, lever og hjerte.
En klassisk pekingand. Halalslagtet.
Race: Pekingand
Oprindelse: Ungarn
Indmad: Med bugfedt. Med hals, kråse, lever og hjerte.