Her på siden finder du opskrifter på tre lækre og nemme nytårsdesserter, hvor du kan tage udgangspunkt i produkter fra Salling Princip. Uanset om du er til det søde, sprøde eller cremede, er der inspiration til hele dessertbordet. Gør årets sidste aften ekstra festlig med nytårsdesserter, der er nemme at gå til.
Dessert 1
Der skal bruges:
Salling Princip Over the Top, karamelkiksekage
Vanillemousse (vi har brug den på brev, som skal piskes op med mælk)
Friske hindbær
Guldglimmer
Sådan gør du:
1. Skær/hak kagen i små stykker.
2. Pisk vanillemoussen efter pakkens anvisninger og put på en sprøjtepose.
3. Anret skiftevis kage og mousse i lag i et glas.
4. Start med kage og slut med mousse.
5. Top med hindbær og guldglimmer.
Dessert 2
Der skal bruges:
Salling Princip Brownie
Chokolademousse (vi har brug den på brev, som skal piskes op med
mælk)
Blåbær
Brombær
Figner
Citronmelisse
Guldglimmer
Sådan gør du:
1. Tag kagen ud af foliebakken.
2. Pisk moussen efter pakkens anvisninger.
3. Skyl bær og figner.
4. Skær figner i kvarte.
5. Pynt kagen med bær og frugt.
6. Top med citronmelisse og guldglimmer.
Dessert 3
Der skal bruges:
Salling Princip Chokolade Fondanter
Usaltede, ristede pistacienødder
Salling Princip Italiensk inspireret is med chokolade og pistacie
Guldglimmer
Citromelisse
Sådan gør du:
1. Lun chokoladefondanterne efter pakkens anvisning.
2. Hak pistacienødder og drys på en tallerken.
3. Sæt den lune kage ovenpå.
4. Læg en kugle is på toppen.
5. Drys med flere pistacienødder, guldglimmer og lidt citronmelisse.