Indtag scenen med disse aromatiske stjerner. Smelt, ælt og rul dine ingefærsmåkager og skab en storslået finale med skøn royal icing og kandiseret appelsinskal. Med festlige smagsvarianter og detaljeret royal icing er disse eftertragtede småkager fyldt med julestemning, indeni såvel som udenpå. Mens du bager dem, fylder du dit køkken med duften af krydderier og spreder glæde. De er lige til at gå til og lige så lækre, som de ser ud. Så find dit mest festlige juleforklæde frem, få fat i de bedste ingredienser og bag løs.
150g mørk og blød brun farin
250g lys sirup
150g Lurpak® Dansk Smør saltet
1 tsk stødt ingefær
3 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nellike
2 tsk natron
1 medium æg fra fritgående høns
550g hvedemel, sigtet
1 knivspids salt
1 appelsin, økologisk
50g rørsukker
100ml vand
3 æggehvider
500g flormelis
KANDISERET APPELSINSKAL
ROYAL ICING
SAMLING AF SMÅKAGERNE
For det mest velsmagende resultat skal du bruge friske krydderier i god kvalitet til at lave ingefærsmåkager. Krydderier mister deres styrke, aroma og smag over tid, hvilket resulterer i en mærkbar forskel i smag. Maximer din bagelyst og lav en større portion småkagedej og gem det i fryseren. Så er det let tilgængeligt til spontane, hyggelige bagemomenter - nemt og effektivt!