En sprød og lækker skinkestang fyldt med cremet flødeost, skinkestrimler og krydderurter, indbagt i butterdej og pyntet med sesam. Serveret med en frisk og farverig salat af spidskål, gulerødder og friske krydderurter. Klar på kun 30-35 minutter – perfekt til et let måltid!
Skinkestang
1 rulle butterdej
100 g skinkestrimler
100 g flødeost naturel
3 spsk. creme fraiche
1 forårsløg
2 spsk. purløg
50 g champignon
½ tsk. salt + peber
1 æg til pensling
1 håndfuld sesam som pynt
Tilbehør
¼ spidskål, gerne lilla
1 stor gulerod
½ agurk
½ rød peberfrugt
½ rødløg
1 spsk. friske krydderurter, f.eks. mynte, koriander og basilikum
Lidt olie, citronsaft og salt
Hva' skal der handles til ugen, og hva' står menuen på? kreativitet og variation til aftensmaden kan knibe i en travl hverdag. Med faste madplaner er det nemt at finde ud af hva' ugens menu står på.
Se alle madplaner herDet evige spørgsmål, der hver evigt eneste dag ser ud til at komme som en overraskelse. Bliv inspireret af lækre opskrifter til dit næste aftensmåltid. Måske du får lyst til at planlægge hele ugen?
Se alle aftensmadsopskrifter her